Συνεργασία ΕΣΚΑΘ και Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου

0 297

Στην παραλία του Βόλου διεξήχθη μια σειρά από πέντε τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, η οποία έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour στη Κωστάντζα της Ρουμανίας (9-10 Σεπτεμβρίου 2023) για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην ηλικιακή κατηγορία Men+18. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήταν η διοργανώτρια του τουρνουά, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Στους αγώνες παραβρέθηκε η Χαρά Ζήκα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Λέσβου. Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, ενώ πλέον στο προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Βασίλης Ανδριώτης.

Με το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ, υπεύθυνη επί σειρά ετών στο γυναικείο μπάσκετ της Θεσσαλίας, Ευγενία Φραγκούλη, αντάλλαξαν απόψεις για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην περιφέρεια και προχώρησαν στην ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ των δύο Ενώσεων. Και οι δύο δήλωσαν ενθουσιασμένες από την επικείμενη συνεργασία και άμεσα θα υπάρξει νέα συνάντηση, προκειμένου οι δύο Ενώσεις θα προβούν σε δράσεις, με γνώμονα την καλύτερη οργάνωση σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Βασίλης Ντάκουρης, ειδικός γραμματέας του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος της επιτροπής ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Εύνικου. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση, με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ στην περιφέρεια, αλλά παράλληλα να διαπιστώνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις τοπικές Ενώσεις, από ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και αναζητούν τρόπους περαιτέρω ανέλιξης του αθλήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr