Συνεργασια Αγοραστού – Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων για τη μείωση της ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον

0 400

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας και ο μηχανολόγος μηχανικός Γιάννης Μπετούνης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου των υδραυλικών Τρικάλων, στα πλαίσια της δράσης του συνδέσμου για την μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος της ανθρώπινης δραστηριότητας. Στην συνάντηση αυτήν συμμετείχε και ο Γιάννης Μπετούνης, ως επιστημονικός συνεργάτης του συνδέσμου υδραυλικών και ερευνητής.

Παρουσιάστηκαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας οι θέσεις του συνδέσμου υδραυλικών, για το περιβάλλον και ζητήθηκε από αυτόν να μεσολαβήσει, ώστε οι αδειούχοι τεχνικοί υδραυλικοί, να συμμετέχουν σε μια σειρά σεμιναρίων, με θέμα το υδρογόνο, με σκοπό την πιστοποίηση τους στην κατασκευή των δικτύων με υδρογόνο. Τέλος δόθηκαν στον κ. Αγοραστό, τα δύο ερευνητικά που συνέταξε ο κ. Μπετούνης και αφορούν το περιβάλλον. Η όλη συζήτηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να ανανεωθεί το ραντεβού, με σκοπό την υλοποίηση δράσεων, με ενεργή συμμετοχή του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr