Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων παραχώρησε την Τετάρτη το βράδυ η αρμόδια επιτροπή διεξαγωγής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών του Α.Σ Μετέωρα.

0 216

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων παραχώρησε την Τετάρτη το βράδυ η αρμόδια επιτροπή διεξαγωγής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών του Α.Σ Μετέωρα. Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων παραχώρησε την Τετάρτη το βράδυ η αρμόδια επιτροπή διεξαγωγής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών του Α.Σ Μετέωρα. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μπουτίνας ανέφερε την ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά που είναι το τετραήμερο 25 – 28 Ιουνίου αναφέροντας πέρα όλων των άλλων δυο σημαντικές καινοτομίες της διοργάνωσης. Πρώτη είναι η πρόσκληση όλων των Ακαδημιών του νομού χωρίς αντίτιμο συμμετοχής και η δεύτερη και η ποιο σημαντική ίσως από ολόκληρη την διοργάνωση και άξια συγχαρητηρίων είναι η διάθεση χρημάτων από το ποσοστό κέρδους στο ειδικό σχολείο Καλαμπάκας.

Στην συνέχεια μίλησε ο κ. Καραγιάννης σχετικά με την διοργάνωση του τουρνουά δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά, τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο κ. Σαμούτης ο οποίος μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα του τουρνουά κάνοντας αναφορά στις χορηγίες που στηρίζουν την μεγάλη διοργάνωση.

Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το τουρνουά ενώ το ξενοδοχείο Edelweiss φρόντισε να ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ για όλους.

 

Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Από αριστερά: Γιώργος Ντίνος, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, Γιάννης Μπουτίνας πρόεδρος Α.Σ Μετέωρα και Θοδωρής Καραγιάννης, προπονητής της Ακαδημίας του Α.Σ Μετέωρα και υπεύθυνος του τουρνουά.

Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Παρών και ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την Ακαδημία των Μετεώρων με έντονη την παρουσία τους στα γήπεδα της περιοχής και όχι μόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.