Συνέντευξη του Προέδρου του Α.Σ Μετέωρα στο TV 10

Στο κανάλι TV 10 και στην εκπομπή “… με δεύτερη ματιά” του Χριστόφορου Παπαθανασίου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννης Μπουτίνας.

0 57

Στο κανάλι TV 10 και στην εκπομπή “… με δεύτερη ματιά” του Χριστόφορου Παπαθανασίου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννης Μπουτίνας.

 

Tv_10_mpoutinas05_09_2011_23_19_32

Στο κανάλι TV 10 και στην εκπομπή “… με δεύτερη ματιά” του Χριστόφορου Παπαθανασίου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα κ. Γιάννης Μπουτίνας. Ο κ. Μπουτίνας έκανε τοποθετήσεις σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου, σχετικά με την επιλογή του προπονητή μετά την παραίτηση Γκούμπλια, το κλίμα που επικράτησε στα “αποδυτήρια” της ομάδας, την λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κεραμά τους στόχους από την νέα αγωνιστική περίοδο που η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του νομού και στις επιτυχίες των άλλων τμημάτων, ( Γυναικείο Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ ).

 

“Το πάθημα μας έχει γίνει μάθημα” δήλωσε ο κ. Μπουτίνας στο TV 10 αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας στην Δ’ Εθνική κατηγορία κατά την φετινή περίοδο. Οι επόμενες κινήσεις είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του παιδικού τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου. Από κει και πέρα στόχος ( για την ώρα ) είναι η ομάδα να πλαισιωθεί με ποδοσφαιριστές του νομού και δη της περιοχής και της Ακαδημίας και να παίξει καλό ποδόσφαιρο στην κατηγορία της.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο παιχνίδι κυπέλλου αναφερόμενος στον διαιτητή του αγώνα και στον κ. Μπουτζιώλη, πρόεδρο της ΕΠΣΤ. “Θα πρέπει να είναι πρόεδρος όλων των ομάδων και όχι συγκεκριμένων” είπε ο κ. Μπουτίνας για τον κ. Μπουτζιώλη, αφού σε παιχνίδια του Πετρωτού έδωσε αρκετές φορές το παρών και σε παιχνίδια των Μετεώρων καμία…”

 

Tv_10_mpoutinas05_09_2011_23_19_32

Tv_10_mpoutinas05_09_2011_23_19_55

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.