Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μετεώρων – Τα θέματα

0 578

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μετέωρων.

Η πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 20η/2020  δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, βάσει της 163 εγκ. της 29-5-20 του ΥΠΕΣ και προς αποφυγή της διάδοσης του κορωνοιού COVID-19, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων στις 29 Ιουλίου 2020, ημέρα  Τετάρτη  και ώρα  13:00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία)  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.-Άσκηση ή μη ενδίκου βοηθήματος κατά της υπ’ αριθ. 15/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, καθώς και της τεθείσας παρά πόδας αυτής από 28.02.2020 επιταγής προς πληρωμή, κατά του Δήμου Μετεώρων.

2.-Άσκηση ή μη ενδίκου βοηθήματος κατά της υπ’ αριθ. 39/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας.

3.-Άσκηση ή μη ενδίκου βοηθήματος κατά της υπ’ αριθ. 40/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας.

4.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. 7/2020 αγωγής (ειδική διαδικασία περιουσιακών διαφορών – εργατική διαφορά) ενώπιον του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας.

5.-Έγκριση πρακτικού δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος  της Κοινότητας Αχλαδέας του Δήμου Μετεώρων για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα.

6.-Έγκριση πρακτικού δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος του οικισμού Θεοτόκου της Κοινότητας Αχλαδέας του Δήμου Μετεώρων για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα.

7.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εμπορικής υλοτομίας δημοτικού δάσους Λογγά.

8.-Έγκριση όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δικαιώματος εμπορικής υλοτομίας και απόληψης της συστάδας 5α του δημοτικού δάσους  Κονισκού διαχειριστικού έτους 2020.

9.-Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκλήρωση Αρδευτικού δικτύου στο ΔΔ Κλεινού του Δήμου Κλεινοβού»

10.-Επικύρωση των υπ΄αρ. 439 & 441/2020 αποφάσεων Δημάρχου περί ορισμού δικαστικού επιμελητή στην υπόθεση διοικητικής αποβολής στην Κ. Αηδόνας.

11.-Ανάθεση εργασιών μετατόπισης  κολώνας ΔΕΗ επί της οδού Ιωάννη Ζιώγα για  αποκατάσταση καθιζήσεων.

12.- Έγκριση  έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης: «Μετατόπιση  κολώνας ΔΕΗ επί της οδού Ιωάννη Ζιώγα για  αποκατάσταση καθιζήσεων».

 

                                                   Ο Πρόεδρος  της Οικ. Επιτροπής                                                      

 

                                                        Θεόδωρος Γ. Αλέκος  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.