Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων – VIDEO

1 758

Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων.

Η συνεδρίαση έγινε διαδικτυακά και το 1ο video της 1ης συνεδρίασης καθώς και ότι συζητήθηκε στο μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η 2η συνεδρίαση με τα εξής θέματα:

1.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος – πρότασης του συμβούλου της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” για διαμόρφωση θέσης επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για το εκλογικό σύστημα στις περιφέρειες και στους δήμους.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ κ. Σωτήριος Παπαχρήστος

2.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος των προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων για έκδοση ψηφίσματος, αναφορικά με τις προτάσεις τους επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ κ. Σωτήριος Παπαχρήστος

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω χρονικών προθεσμιών στην κατάθεση Νομοσχεδίου προς ψήφιση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Απαλλαγή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων , καταστημάτων εστίασης και συναφή επαγγελμάτων που διέκοψαν τη λειτουργία τους, λόγω Covid-19, Αποφάσεις του ποδαριού, δεν είναι μόνο οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πλήττονται λεβέντες. Άλλωστε η πολιτεία τους χαρτζιλίκωσε με το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ. Τα νοικοκυριά με δύο και τρείς άνεργους γιατί να πληρώνουν, όπως και τα ανοίκιαστα κτήρια. Βγήκατε ποτέ στην πιάτσα να ακούσετε ποια είναι η άποψη του κόσμου.
    Το ωραίο τις υπόθεσης είναι αυτοί που οφείλουν ευνοούνται, τα συνεπή νοικοκυριά τα ακουμπάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.