Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ με την παρουσία του Στυλιανού Κονταδάκη

Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με την παρουσία του Γραμματέα οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη,

0 285

Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με την παρουσία του Γραμματέα οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη,

Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων με την παρουσία του Γραμματέα οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη,  των αν. γραμματέων Χρίστου Βλαχοκώστα και Στέργιου Χυτούδη, του τομεάρχη Νίκου Καρδούλα.

Ο Γραμματέας οργανωτικού αφού συνεχάρη τα στελέχη της ΝΟΔΕ και τους φίλους της ΝΔ για τον αγώνα που δίνουν για την επικράτηση του κόμματος, ανέλυσε τις οργανωτικές γραμμές που πρέπει να κινηθεί η κάθε ΝΟΔΕ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κονταδάκης όλα τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να δραστηριοποιούνται σε όλες τις κοινωνικοπολιτικές διεργασίες της περιοχής με ενότητα και καθαρή πολιτική φωνή.

Επίσης δημιουργείται στην ΝΔ μητρώο εκλογικών αντιπροσώπων.Αυτό γίνεται για να δει η κεντρική διοίκηση σε ποιο βαθμό υπάρχει εκλογική ετοιμότητα και θα γίνει το επόμενο διάστημα άσκηση ως ημέρα εκλογών.

Πρέπει να γίνει προώθηση της κάρτας μέλους για όσα μέλη δεν την έχουν λάβει .

Από την συζήτηση που έγινε όλοι συμφώνησαν ότι η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για τις εκλογές ,διότι ο κ.Τσίπρας μπορεί να επιλέξει και τον αιφνιδιασμό.

Με ενότητα και αγώνα προχωράμε με εκδηλώσεις των θεματικών τομεαρχών της ΝΟΔΕ , ώστε να φανεί σε κάθε πολίτη το ρεαλιστικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Στην σύσκεψη έγινε αναφορά στο 5ο προσυνέδριο της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 18 Νοεμβρίου με την παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αγροτικό και τον πρωτογενή τομέα καθώς και στο 11ο συνέδριο της ΝΔ που θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

noede syned1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.