Συνεχίζουν στο πλευρό του Δημάρχου τρεις αντιδήμαρχοι

1 1.603

Στο πλαίσιο των επικείμενων εκλογών, θέλω να απευθυνθώ σε εσάς με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Οι 3 υποψήφιοι έχουν επιδείξει δέσμευση, αφοσίωση και εμπειρία στους τομείς που εκπροσωπούν.

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Κόττη για το αφοσιωμένο έργο του στη διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντός μας. Η φροντίδα για την καθημερινότητά μας, την καθαριότητα των δρόμων μας και την προώθηση του πρασίνου είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα ζωής μας.

Επίσης, θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιο Παπανικολάου για την προσήλωσή του στην προαγωγή του αθλητισμού, της παιδείας και της κοινωνικής μέριμνας. Η εκπαίδευση των νέων μας και η ευημερία της κοινότητάς μας είναι κρίσιμες για την ανάπτυξή μας ως κοινωνία.

Τέλος, θέλω να αναγνωρίσω τον αντιδήμαρχο Περιφέρειας Τομέα Α κ. Κερασοβίτη Βασίλειου για την αφοσίωσή του στην προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων και για την ανάπτυξη του τομέα Α. Η προστασία των αδέσποτων ζώων και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή μας είναι ζητήματα που απαιτούν την προσοχή και την προσπάθειά μας.

Σαν δήμαρχος, είμαι υπερήφανος που έχω στο πλευρό μου τόσο αφοσιωμένους και έμπειρους αντιδημάρχους. Μαζί, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων και την ευημερία των κατοίκων του.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 

Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Κόττη Δημήτριου με την παράταξη του Δημάρχου

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχω εργαστεί για να βελτιώσω την καθημερινότητά μας και να προστατεύσω το περιβάλλον μας. Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, προωθώντας προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενθάρρυνσης για τη μείωση των απορριμμάτων και την αειφόρο διαχείριση των πόρων μας.
Θα επιδιώξω να ενισχύσω τις προσπάθειες για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής μας, την προστασία του περιβάλλοντός μας και τη διασφάλιση ενός υγιούς και βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.
Αγαπητέ Δήμαρχε, Θέλω να σας εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου στο έργο που επιτελείτε στον Δήμο Μετεώρων. Η δέσμευσή σας για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφορίας είναι εμφανής.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος
Κόττης Δημήτριος


Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Παπανικολάου Γιώργου με την παράταξη του Δημάρχου

Κατά τη διάρκεια της πορείας μου ως αντιδημάρχος, έχουμε επιτύχει πολλά στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και της κοινωνικής μέριμνας. Έχουμε προωθήσει προγράμματα και εκδηλώσεις που ενθαρρύνουν τη σωματική και πνευματική ευεξία των πολιτών μας. Έχουμε επενδύσει στη βελτίωση των εκπαιδευτικών δομών και στην προώθηση της συνεχιζόμενης μάθησης.
Θα διασφαλίσω ότι οι ανάγκες και οι φωνές όλων των πολιτών μας θα ακούγονται και θα λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων. Θα εργαστώ για τη διατήρηση και ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων, την προαγωγή της ποιότητας της εκπαίδευσης και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην ευημερία όλων των πολιτών μας.
Με αυτήν την ευκαιρία, θέλω να σας εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου και την πλήρη εμπιστοσύνη μου στο έργο που επιτελείτε ως δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων. Η ηγεσία και η δέσμευσή σας προς την ανάπτυξη της περιοχής μας είναι πραγματικά εμπνευσμένες.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας
Γεώργιος Παπανικολάου

 

Δήλωση υποψηφίου Συμβούλου Κερασοβίτη Βασίλη με την παράταξη του Δημάρχου

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μου ως αντιδημάρχος, έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για τη βελτίωση της περιφέρειας τομέα Α και την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων. Έχουμε συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς και έχουμε προωθήσει προγράμματα για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, καθώς και για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών στον τομέα Α.

Ως υποψήφιος συμβούλος, δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτές τις προσπάθειες και να ενισχύσω τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τομέα Α και την προστασία των αδέσποτων ζώων. Θα επιδιώξω τη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τις τοπικές οργανώσεις και την κοινότητα γενικότερα, προκειμένου να βρούμε βιώσιμες λύσεις και να διασφαλίσουμε την ευημερία των αδέσποτων και την ποιότητα του τομέα μας.
Θέλω να εκφράσω την θερμή μου στήριξη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Δημάρχου. Είναι εμφανές ότι ο Δήμαρχος διαθέτει όχι μόνον την εμπειρία και τις γνώσεις, αλλά και το πάθος και τον σθένος που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Α

Βασίλειος Κερασοβίτης

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.