Συνεχίζονται οι εργασίες στην πίστα Motocross της ΜΟ.ΛΕ.Κ

0 510

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή της Πίστας Μotocross στην περιοχή της Σαρακίνας .. Με την αγαστή συνεργασία των μελών της ΜΟ.ΛΕ.Κ , του Δήμου Μετεώρων και την πολύτιμη βοήθεια της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ , κατασκευάστριας της Ε-65 , ο χώρος έχει αρχίσει να διαμορφώνεται. Το Σαββατοκύριακο, 25 και 26/6 πραγματοποιήθηκαν εργασίες μετατόπισης αδρανών υλικών για την κατασκευή των αλμάτων καθώς και καθαριότητα της περιοχής. Για ακόμη μια φορά η συμβολή του Δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου στην πρόοδο των εργασιών είναι τεράστια αφού κατόπιν των επαφών που είχε με την κατασκευάστρια εταιρεία , αυτή παραχώρησε τα απαραίτητα “Βαριά” μηχανήματα τα οποία είναι αναγκαία για την διαμόρφωση της πίστας μιας και φέρνουν εις πέρας -ταχύτατα- οποιαδήποτε χωματουργική εργασία.

Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να “πιστεύουν” στο όραμα μας.   

Εκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ
**  Τα Προσχέδια – μακέτες – δημιουργήθηκαν από τον Γιώργο Αβραμόπουλο , Πολ. Μηχανικό (Έργων Υποδομής) του ΔΙ.ΠΑ.Ε. , και τον οποίο ευχαριστούμε. **

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.