Συνεχίζεται ο αγώνας δικαίωσης των θυμάτων των Τεμπών: Μηνύσεις για οστό νεκρού που βρέθηκε στο οικόπεδο με τα μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας.

0 205

Μήνυση κατά παντός υπεύθυνου κατέθεσαν τα παιδιά του Γεωργίου Κυριακίδη μέσω της συνηγόρου τους Μαρία Χατζηκωνσταντίνου  για το οστό που βρέθηκε στον 66χρονο, γιατί ανήκε σε αυτόν,  στον πατέρα τους.

Σύμφωνα με το το thessaliatv.gr. η μήνυση που κατέθεσαν στον εισαγγελέα Λάρισας στα δικαστήρια είναι για διάφορα αδικήματα, μεταξύ άλλων η παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Το οστό  βρέθηκε στην περιοχή  Πηγάδια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί χώμα και μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας.

Επίσης με σημερινό ρεπορτάζ του thessaliatv.gr  οι συμπολίτες μας Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, γονείς της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

H μηνυτήρια αναφορά των δύο οικογενειών Πλακιά αφορά  παραλείψεις και ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της στην διάρκεια των ιατροδικαστικών εξετάσεων

Ο Νίκος Πλακιάς από το Καστράκι Καλαμπάκας πατέρας των αδικοχαμένων δίδυμων κοριτσιών στην τραγωδία των Τεμπών και της εξαδέλφης τους στάθηκε στο γεγονός ότι βρέθηκε γενετικό υλικό σε ιδιωτικό οικόπεδο (οστό), αλλά και για μοιραίες παραλήψεις στον τόπο του εγκλήματος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

πηγη thessaliatv.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr