Συνεχίζει πρόεδρος στο Αμπελοχώρι για τρίτη θητεία ο Σάκης Νικογιάννης

0 171

Συνεχίζει πρόεδρος στο Αμπελοχώρι ο Σάκης Νικογιάννης.

Για 3η φορά ο Σάκης Νικογιάννης συνεχίζει ως πρόεδρος στο αγαπημένο του χωριό αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον τόπο από τους συγχωριανούς του.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του:

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω, όλους τους Ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου για τρίτη εκλογική θητεία.
Θα ήθελα να τονίσω ότι, όσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη θητεία με έναν Δήμο μη συνεργάσιμο, άλλο τόσο δύσκολη ήταν και η χθεσινή ημέρα εκλογών!
Όσο εμείς, οι πολίτες, δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές για να έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να ψηφίζουμε ανθρώπους που προσπαθούν και εργάζονται σκληρά καθημερινά για εμάς, αλλά κοιτάμε να προωθήσουμε τα κόμματα και χρωματισμούς, όλο θα πάει λάθος!
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα του Δήμου Μετεώρων και την συντριπτική νίκη του Λευτέρη Αβραμόπουλου και τον Συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης. Όμως σε επίπεδο Περιφέρειας αν χάσουμε τον Χρήστο Μηχαλακη, πολύ φοβάμαι πως θα χάσουμε πολλά!!
Λυπάμαι και για όσους έκαναν χιλιόμετρα για να έρθουν στο χωριό και αντί να στηρίξουν τον Άνθρωπο που αγωνίζεται για τον τόπο τους, επέλεξαν το κόμμα και το χρώμα, γνωρίζοντας ότι δεν διαλέγουν το πρώτο πρόσωπο που έρχονται καθημερινά σε επαφή για τα πρόβλημα τους!
Όταν από τους 200 ψηφοφόρους προσέρχονται οι 100 και από αυτούς οι μισοί σου λένε: “Έλα, αφού θα βγεις εσύ τι θέλεις τώρα? Ας ψηφίσουμε το κόμμα…”
Εγώ θα πω ότι: ” Μετά τις εκλογές οι άνθρωποι που θα εκπροσωπηθούν από εμένα και για τα δίκαια αιτήματα τους,θα είναι αυτοί οι 50 ψήφοι που είχαν το θάρρος να επιλέξουν τον άνθρωπο που παλεύει για τον τόπο τους και όχι το χρώμα του κόμματος τους! Για αυτό το λόγο έχουμε τις βουλευτικές εκλογές! Δείξτε της προτίμησης σας εκεί!

Σάκης Νικογιάννης,
Πρόεδρος Τ.Κ Αμπελοχωρίου του Δήμου Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr