Συνεχίζει να μαζεύει βραβεία…. η Χασαποταβέρνα «ΓΟΥΣΙΟΣ» στον Μηλότοπο Ελαφίου Καλαμπάκας

0 4.839

Με βραβεία… έχει γεμίσει ο χώρος της γνωστής Χασαποταβέρνας «ΓΟΥΣΙΟΣ» στον Μηλότοπο Ελαφίου Καλαμπάκας τα οποία προέρχονται όλα από την ποιότητα της επιχείρησης και την μεγάλη ικανοποίηση των πελατών που επισκέπτονται τον συγκεκριμένο χώρο, χρόνια τώρα!

Η γνωστή χασαποταβέρνα που λειτουργεί καθημερινά και προσφέρει μοναδική ποιότητα και φιλοξενία σε ντόπιους και περαστικούς, μέσα από τις θετικές κριτικές, έχει βραβευτεί με πολλούς τίτλους κάνοντάς την να ξεχωρίζει στην περιοχή και να αποτελεί νούμερο ένα γαστρονομικό προορισμό στο Δήμο Μετεώρων!

Πρόσφατα η χασαποταβέρνα “ΓΟΥΣΙΟΣ”  έλαβε διάκριση για το 2022 στον Διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “Επιλογή Πελατών” καθώς και το βραβείο ως “Χρυσή Εταιρία”  με βάση τις υπάρχουσες αξιολογήσεις σε ιστότοπους που περιέχουν έγκυρες κριτικές και ήταν μεταξύ των εταιρειών με την καλύτερη βαθμολογία στην Ελλάδα.

Οι Δημήτρης και Σωτήρης Νάστος ευχαριστούν όλους τους πελάτες για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχονται να συνεχίσουν να είναι κοντά τους με την ευθύνη και την ποιότητα που κάνει την χασαποταβέρνα “ΓΟΥΣΙΟΣ” να ξεχωρίζει!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.