Συνέχεια των περιοδειών Χρήστου Κωστούλη στις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμπάκας:

0 688

Συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο κ.Θοδωρή Αλέκο θέματα και ενέργειες οι οποίες αφορούν την ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Μετεώρων ,με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του και ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος καθώς και σε έργα υποδομής τα οποία είναι απαραίτητα για την βελτίωση ζωής των κατοίκων τόσο της πόλης της Καλαμπάκας όσο και των χωριών του Δήμου, έχοντας ως όπλο την ένταξη πολλών έργων μέσω της χρηματοδότησης από προγράμματα όπως, Αντώνης Τρίτσης Ταμείο ανάκαμψης, Πράσινο ταμείο,Εσπα και τομεακά προγράμματα των υπουργείων.

Ακολούθησε συνάντηση με το Διευθυντή του κέντρου υγείας Καλαμπάκας κ.Κελεπούρη Ζήση και με το αξιόλογο υγειονομικό προσωπικό . Απαραίτητη και αναγκαία η λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος σε καθημερινή βάση καθώς και η έναρξη λειτουργίας του μικροβιολογικού τμήματος.

Σειρά είχε το Δασαρχείο Καλαμπάκας όπου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την σπουδαιότητα του ρόλου του Δασαρχείου στην περιοχή μας και την συμβολή του στην προστασία της πανίδας και χλωρίδας.

Τέλος η επίσκεψη μας στο αξιόμαχο προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Δήμου μας. Τονίσθηκε πέραν του σημαντικού έργου που επιτελεί η μονάδα στην περιοχή , την ανάγκη αναβάθμισης της σε ανώτερη βαθμίδα-κλάση, απαραίτητη,σε μια περιοχή και κυρίως τουριστική όπως είναι ο Δήμος Μετεώρων.

Δεσμεύομαι από την δική μου θέση ότι θα λειτουργήσω υποστηρικτικά στην επίλυση των προβλημάτων για όλες τις υπηρεσίες του Νομού για να καταστούν ευέλικτες και αποτελεσματικές στο κοινωνικό τους δημόσιο έργο!!!

 

Χρήστος Κωστούλης – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr