Συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Τρικάλων ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

0 183

Με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος έγραψε σχετικά για την συνάντηση στο facebook

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή όπου είχαμε μια άκρως ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση.

Πέρα του εθιμοτυπικού μας δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών, απόψεων και σχεδίων προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας.

Έθεσα στη νέα Αντιπεριφερειάρχη τα ζητήματα που αφορούν τις αποκαταστάσεις βασικών οδικών υποδομών του ορεινού όγκου του Δήμου που υπέστησαν καταστροφές στις πρόσφατες σφοδρές κακοκαιρίες του Σεπτεμβρίου.

Συζητήσαμε ακόμη τις δυνατότητες για κοινές πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Είμαι σίγουρος πως μέσα από τη συνεργασία και την κατανόηση θα μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας και έχουν άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr