Συναντήθηκαν οι «Νότιοι» στην Σαρακίνα – Με επιτυχία η πρώτη συνάντηση συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας

Στην Σαρακίνα έγινε σήμερα η πρώτη επίσημη συνάντηση Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας προκειμένου να γίνει μια πρώτη γνωριμία

0 240

Στην Σαρακίνα έγινε σήμερα η πρώτη επίσημη συνάντηση Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας προκειμένου να γίνει μια πρώτη γνωριμία

Στην Σαρακίνα έγινε σήμερα η πρώτη επίσημη συνάντηση Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας προκειμένου να γίνει μια πρώτη γνωριμία και την περαιτέρω συνεργασία και δημιουργία μιας ομοσπονδίας συλλόγων Καλαμπάκας.

Στην Συνάντηση παραβρέθηκαν σύλλογοι, εκτός των Χασίων οι οποίοι για την ώρα κάνουν τις δικές τους συναντήσεις για την πραγματοποίηση μιας από κοινού εκδήλωσης η οποία θα γίνει τον Ιούνιο.

Στην πρώτη συνάντηση, μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν οι σύλλογοι Ματονερίου, Θεόπετρας, Διάβας, Αύρας, Κρύας Βρύσης, Σαρακίνας, Κλεινοβού οι Σύλλογου “Τριγγία” και ¨Κλεινού”, Καστρακίου, Πολυθέας και Βλαχάβας ” Παπαθύμιος Βλαχάβας”.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Σαρακίνας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπου ειπώθηκαν πολλά πράγματα γύρω από την λειτουργία των συλλογων και τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσει μια συνεργασία.

Επόμενη συνάντηση στην Κρύα Βρύση.

Ο τίτλος “Συναντήθηκαν οι «Νότιοι» στην Σαρακίνα” αποτελεί συνέχεια άρθρου που είχαμε γράψει “Χωρίζονται σε Βόρειους και Νότιους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Καλαμπάκας” και εν μέρη δικαιωνόμαστε. Πάντως έγινε πρόταση στην κίνηση που γίνεται να συμμετέχουν ολοι οι σύλλογοι του Δ. Καλαμπάκας! Για να δούμε την αντίδραση των Βόρειων ( Χασιωτών ).

sarakina IMG 7708sarakina IMG 7709sarakina IMG 7710sarakina IMG 7711sarakina IMG 7714sarakina IMG 7715sarakina IMG 7716sarakina IMG 7717sarakina IMG 7722sarakina IMG 7731sarakina IMG 7738

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.