Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων Γιάννη Κουρούπα

1 633

Ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Γιάννη Κουρούπα και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος της περιοχής και ειδικότερα η Ένωση Ξενοδόχων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μετά την παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας που κράτησε κλειστά τα καταλύματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιούργησε τεράστιο οικονομικό πλήγμα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ήρθε μια νέα περίοδος κατά την οποία τα προβλήματα εντείνονται όλο και περισσότερο. Συζητήθηκαν οικονομικά προβλήματα που απορρέουν από την εξαιρετικά χαμηλή πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων, τις συσσωρευμένες οφειλές, τα υψηλά λειτουργικά κόστη και λοιπά θεσμικά ζητήματα λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, κατατέθηκε υπόμνημα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων με αναλυτική καταγραφή των αιτημάτων της Ένωσης προκειμένου να προωθηθεί στα αρμόδια Υπουργεία για επίλυση και λήψη μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας του ξενοδοχειακού κλάδου.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει νέα συνάντηση για συζήτηση επί των αναπτυξιακών ζητημάτων του κλάδου που αφορούν την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, τον τρόπο προσέλκυσης επισκεπτών και την τόνωση του οδικού τουρισμού από τα Βαλκάνια και λοιπές χώρες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Μέχρι χθες κοκορεύονταν ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου όπως και ο Γιαγιάκος για τις επιτυχημένες επαφές στις εκθέσεις, στρογγυλά τραπέζια με τάχαμου tour operators Τρικαλινό πρωϊνό τους Ρώσους και Κινέζους επενδυτές τώρα κλάψα!!
    Τελικά ποιος δουλεύει ποιον;
    Εμείς οι φορολογούμενοι και άσχετοι με το αντικείμενο πολίτες γιατί τα ακουμπάμε για την συμμετοχή σας στις εκθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr