Συνάντηση της ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας με τον Δήμαρχο Δ. Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και αντιδημάρχους

0 646

Σε άριστο κλίμα κύλησε η επίσκεψη της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας στον Δήμαρχο Μετεώρων που μας υποδέχτηκε μαζί με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Τουρισμού κ. Πηνελόπη Μαγκούρα και τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Ζώη Χαλατσάκη όπου συζητήσαμε για τα θέματα της πρόσβασης και της εύκολης και ασφαλής μετακίνησης των μοτοσυκλετιστών της πόλης μας και των επισκεπτών της.

Με τον νέο κανόνα του κυκλοφοριακού της πόλης μας προτείναμε χώρους στάθμευσης των μοτοσυκλετών ώστε να μην επηρεάζουν την μετακίνηση των πολιτών και να επιτρέπουν στους ταξιδιώτες μοτοσυκλετιστές να εισέρχονται και να σταθμεύουν στην πόλη μας..

Αναλύσαμε τα οικονομικά οφέλη της περιοχής μας  με την αποπεράτωση της πίστας Motocross που κατασκευάζουμε, με τον Δήμο να είναι πλάι στο όνειρό μας να πραγματοποιήσουμε διοργανώσεις μεγάλου βεληνεκούς στην περιοχή μας και να παρέχουμε ένα αθλητικό κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού στους αθλητές όλης της Ελλάδας και όχι μόνο..

Από μέρους της Λέσχης μας θα είμαστε δίπλα στον Δήμο, με προσφορά και βοήθεια όπου μας χρειαστεί συμβάλλοντας στην προσπάθειά του να παράγει εκδηλώσεις και όχι μόνο με απώτερο σκοπό τα συμφέροντα της πόλης μας και της γύρω περιοχής..

Εκ του ΔΣ της ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr