Συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων υγείας στα Τρίκαλα

0 683

Η Βουλευτής Ν. Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας,  Κατερίνα Παπακώστα είχε την Τετάρτη 22/05/2024 παραγωγική συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την αντιμετώπιση επειγόντων ζητημάτων του τομέα υγείας που απασχολούν τους κατοίκους του νομού. 

Η συζήτηση τους επικεντρώθηκε αρχικά στα αιτήματα των εκπροσώπων των εργαστηριακών ιατρών και ιδιοκτητών διαγνωστικών και μικροβιολογικών κέντρων και την ανάγκη εξεύρεσης κοινά αποδεκτών λύσεων καθώς και στα ζητήματα που προκύπτουν στις υπηρεσίες υγείας των πολιτών από την αποχή .

Εκτός από τα αιτήματα των εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου της πόλης, η κα Παπακώστα και ο υπουργός κ. Γεωργιάδης συζήτησαν και διερεύνησαν τις επείγουσες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση του παιδιατρικού τμήματος με επιπλέον υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Η διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου περίθαλψης για τα παιδιά στον Νομό Τρικάλων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία δεσμεύεται να συνεργαστεί με το Υπουργείο Υγείας για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

“Είμαστε αφοσιωμένοι στην ενίσχυση των υποδομών υγείας και στη διασφάλιση ότι οι Τρικαλινοί θα λαμβάνουν τις υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζονται και αξίζουν”, δήλωσε η κα Παπακώστα. “Τα παιδιά μας αξίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξη αυτού του στόχου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας”.

Η συνάντηση αυτή υπερτόνισε για ακόμα μια φορά την κοινή δέσμευση της κυρίας Παπακώστα και του Υπουργείου Υγείας να ενισχύσουν τις υπηρεσίες υγείας στο Νομό Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας τα άμεσα προβλήματα και θέτοντας τις βάσεις για μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στις υποδομές υγείας της περιοχής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr