Συνάντηση Μικέλη Χατζηγάκη με τον Δήμαρχο Μετεώρων

1 561

Τον Δήμαρχο Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη, επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης όπου είχε φιλική συνάντηση σε πολύ θερμό κλίμα. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τα θέματα του Δήμου και για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Μικέλης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τουριστικό τομέα της περιοχής που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα του Νομού και ατμομηχανή ανάπτυξης για όλα τα Τρίκαλα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και τρόπους περαιτέρω αξιοποίησης του τουριστικού προϊόντος. Ο νεαρός Τρικαλινός έδειξε, επίσης, έντονο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση των μοναστηριών που αποτελούν τα μπαλκόνια της Ορθοδοξίας και τα οποία θα επισκεφθεί σύντομα.

Παράλληλα, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την κεντρική πολιτική σκηνή για την οποία ο Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και ριζικής ανανέωσης, στην βάση της αριστείας, που είναι καθολικό αίτημα της εποχής.

Τέλος, μετά το πέρας της συνάντησης με τον Δήμαρχο, ο Μικέλης κατευθύνθηκε ξανά προς την αγορά όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταστηματάρχες για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Ωωωωω!!! λέει

    Υψηλή συνάντηση…..!!!! Επιπέδου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.