Συνάντηση εργασίας του Δήμου Καλαμπάκας με την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε για το Κέντρο Αναρρίχησης Χασίων

0 747

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση εργασίας του Δήμου Καλαμπάκας με την Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. για την υποβολή πρότασης δημιουργίας “Κέντρου Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων Αγ. Δημητρίου και Γάβρου Χασίων” στο πλαίσιο της Προκήρυξης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2. Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020».

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Δήμου Καλαμπάκας και της εταιρείας “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.” σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, ημέρα Τρίτη 11 Ιουλίου 2018, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2 Προγράμματος CLLD/LEADER που υλοποιείται από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Η συνάντηση εργασίας αφορούσε το έργο που πρόκειται να υποβάλλει προς χρηματοδότηση ο Δήμος Καλαμπάκας, και συγκεκριμένα για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου στο ΔΔ Χασίων. Το έργο περιλαμβάνει την διάνοιξη /επαναδιαμόρφωση και οργάνωση του μονοπατιού Γάβρου – Αγ. Δημητρίου καθώς και εργασίες δημιουργίας αναρριχητικών / πεζοπορικών / ορειβατικών μονοπατιών στην περιοχή των βράχων Γάβρου και Αγ. Δημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, υπάλληλοι και ειδικοί συνεργάτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Βάιος Κουτής και στελέχη της εταιρείας.

Για την

“Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ/CLLD/LEADER – Χρήστος Σινάνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.