Συνάντηση εργασίας των Προέδρων και των Τοπικών Συμβουλίων και του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου

Επί τάπητος οι ανάγκες και τα προβλήματα των χωριών του Δήμου

0 428

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους και τους Τοπικούς Συμβούλους των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων είχε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε από τον Δήμαρχο η στρατηγική της νέας Δημοτικής Αρχής καθώς και οι προτεραιότητες που αφορούν τα χωριά του Δήμου. «Σας ζητώ να πάρετε τις τύχες των χωριών στα χέρια σας. Ως Δημοτική αρχή θα είμαστε κοντά σας για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα» δήλωσε με ιδιαίτερη έμφαση.

 

Η συνάντηση αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κ. Αβραμόπουλο ν’ ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων σχετικά με πτυχές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη των χωριών. Ο Δήμαρχος ζήτησε στενή και άμεση συνεργασία με τους Προέδρους προκειμένου να διαμορφωθεί μια σφαιρική και βιώσιμη στρατηγική που θα προωθήσει την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη όλων των χωριών. Καθένα από τα χωριά έχει τη δική του μοναδικότητα και τις δικές του ανάγκες για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε η συνάντηση να είναι η πρώτη από μια σειρά συζητήσεων που έχουν ως στόχο να εκφράσουν τη φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής που διέπεται από το πνεύμα της συλλογικότητας.

 

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην επικοινωνία με τους Προέδρους των χωριών που επλήγησαν άμεσα από την κακοκαιρία Daniel, καθιστώντας τους πρωταγωνιστές στην επίλυση των προβλημάτων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr