Συναντήσεις με την ΜΟ.ΛΕ.Κ και την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας είχαν τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi για την Μεσογειακή Συνάντηση

Στην Καλαμπάκα βρέθηκαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi τις μέρες πέρασαν

0 53

Στην Καλαμπάκα βρέθηκαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi τις μέρες πέρασαν

Στην Καλαμπάκα βρέθηκαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi τις μέρες πέρασαν οι οποίοι είχαν μια σειρά από επαφές για την 2η Μεσογειακή Συνάντηση που θα γίνει στην πόλη μας.

Τα μέλη του Δ.Σ της Λέσχης Moto Guzzi είχαν επαφές με τους ανθρώπους της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας οι οποίοι πρόθημα τους βοήθησαν όπου χρειάστηκε γύρα από τις επαφές που έπρεπε να γινουν και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη η αντιπροσωπία της Λέσχης Moto Guzzi είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου και τους αντιδημάρχους κ.κ Αλμπάνη και Ζαρόπουλο για να γίνει ενημέρωση και σηζήτηση γύρω από την Μεσογειακή συνάντηση. Όπως μας ενημέρωσσαν οι άνθρωποι της Λέσχης Moto Guzzi έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την συνάντηση που υπήρξε με την Δημοτική Αρχή καθώς θα τους προσφερθεί η οποία βοήθεια χρειαστεί.

Επίσης υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλογου Καλαμπάκας κ. Θεολόγη Μαντάρα για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει εκείνη την ημέρα μια αγορά με παραδοσιακά προιόντα του τόπου καθώς θα βρεθούν πάρα πολλοί μοτοσυκλετιστές από το εξωτερικό!

Η Τετάρτη έκλεισε με τσιπουράκι και μεζέδες στο παραδοσιακό καφενείο “ΜΗΚΑΣ” της πόλης μας.

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση ονομάζεται “2° Raduno Area Mediterranea” και θα πραγματοποιηθεί όπως γράψαμε, 25, 26 και 27 Απριλίου.

Τέλος οι άνθρωποι του MOTO GUZZI επέλεξαν την Καλαμπάκα για την εκκίνηση του “17ο 36ωρο Οδοιπορικό Αντοχής” που θα γίνει στις 11 Μαϊου.

Η καρδιά του Moto Guzzi χτυπά στην Καλαμπάκα….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.