Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών FOODEXPO

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών

0 192

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου, κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει με ατομικό περίπτερο ελάχιστου μεγέθους 9 τ.μ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 € /τ.μ και το Επιμελητήριο Τρικάλων αναλαμβάνει την διοργάνωση – διαχείριση της συμμετοχής και επιδοτεί το 25% του κόστους. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (περιλαμβάνει βιτρίνα, πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ρεύμα).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων:

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105)
e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.