Συμμετοχή του Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IFK Kyokushin Karate

Σήμερα Πέμπτη αναχωρούν από τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας ο προπονητής του και ο αθλητής Γκούμας Αχιλλέας

0 136

Σήμερα Πέμπτη αναχωρούν από τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας ο προπονητής του και ο αθλητής Γκούμας Αχιλλέας

Σήμερα Πέμπτη αναχωρούν από τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας ο προπονητής του και ο αθλητής Γκούμας Αχιλλέας  για να συμμετάσχουν στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (IFK) Άι εφ κέι Κιόκουσιν καράτε που θα διεξαχθεί στην πόλη Σιμπίου της Ρουμανίας το Σαβκο 27-28 Μαΐου.

Είναι μία πολύ μεγάλη Παγκόσμια διοργάνωση που γίνεται κάθε 3 χρόνια με 42 χώρες να συμμετέχουν και 450 αθλητές αγωνιζόμενους σε αγώνες Νοκ Ντάουν πλήρους επαφής χωρίς προστατευτικά, με ανάλογες κατηγορίες κιλών.

Ο αθλητής της πόλης μας θα συμμετέχει στην κατηγορία 80-90 κιλών με 45 περίπου συμμετοχές και αρκετούς έμπειρους και υψηλού επιπέδου αθλητές παγκοσμίως. Οι αθλητές αγωνίζονται με σύστημα Νοκ Άουτ (χάνεις αποκλείεσαι).

Αύριο Παρασκευή γίνονται οι έλεγχοι των αθλητών (ζύγισμα-ιατρικές εξετάσεις) και το Σάββατο πρωί στις 10 π.μ. ξεκινούν οι αγώνες όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση όσοι επιθυμούν από τη σελίδα www.ifkworldtournament2017.ro

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει το Μέγα χορηγό κο Ιωάννη Κουρούπα ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου REX στην Καλαμπάκα καθώς και το Γραφείο Visit Meteora (Πατριάρχου Δημητρίου 2), για την μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη προς τους συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης το κατάστημα με ΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ των Αδελφών Τσικέλη (Τρικάλων 30), το Λογιστικό και Ασφαλιστικό Γραφείο του Ζαχαρόπουλου Νίκου, το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης κινητών smartphonestore του κ. Δήμου Χαράλαμπου και τον Γκιάτα Χαράλαμπο έμπορο καυσόξυλων-καρβουνών για την υποστήριξη τους.

Κλείνοντας να πούμε πάλι ότι ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας και ελπίζουμε η αποστολή της πόλης μας να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το ΔΣ

diafWorld Tournament

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.