Συμμετοχή του Θανάση Λιούτα στην Επιτροπή Οικονομικών

0 1.158

Θανάσης Λιούτας: Με την οικονομική μας πολιτική εργαζόμαστε πάντοτε προς το συμφέρον της κοινωνίας μας

 

Για την κοινωνία και τους ανθρώπους της παραγωγής και της προκοπής

 

Έντονο το κοινοβουλευτικό έργο με το άνοιγμα της Βουλής με νομοσχέδιο να κατατίθεται στην Επιτροπή Οικονομικών, με βασικό στόχο τις τομές για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

 

Παρών ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος ως μέλος της Επιτροπής, συμμετέχει στις συνεδριάσεις για την επεξεργασία και την ανάλυση του νομοσχεδίου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος περιέγραψε το ευεργετικό περιεχόμενο του νομοσχεδίου στο σώμα της Επιτροπής. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επιπλέον τρεις συνεδριάσεις για την επεξεργασία του νομοσχεδίου και για την ψήφισή του από την Επιτροπή και στη συνέχεια θα κατατεθεί για να  συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Ολομέλεια.

 

«Πρόκειται για σημαντικές νομοθετικές ρυθμίσεις που εισάγονται και θα εφαρμοστούν, για  το συμφέρον πάντοτε της εθνικής οικονομίας και συνολικά της ευημερίας της ελληνικής κοινωνίας», υπογραμμίζει ο Θανάσης Λιούτας.

 

Στις εργασίες της Επιτροπής Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε και η εκλογή του προεδρείου με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο να εκλέγεται στη θέση του Προέδρου.

 

Ο Θανάσης Λιούτας είχε μια πολύ στενή και πάντα πολύ γόνιμη συνεργασία με τον κ. Βεσυρόπουλο, ο οποίος διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικής Πολιτικής, με αρμοδιότητα τη φορολογική και την τελωνειακή πολιτική, στην προηγούμενη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την ίδια γόνιμη σχέση συνεργασίας, θα συνεχίσουν ασφαλώς να έχουν και σε αυτή τη θητεία κατά τις πολύ κρίσιμες πάντα συνεδριάσεις της Επιτροπής αυτής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr