Συμμετοχή της Ειδικευμένης Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Αναστασίας Πινιάρα σε συνέδρια ειδικότητάς της

0 985

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, σε συνεργασία με την διεπιστημονική ομάδα δράσεων για την ανθρώπινη φωνή, PhonoQuest, υλοποίησαν το διαθεματικό 1o Trikki ARTience Συνέδριο για τη Φωνή στις 8-10 Σεπτεμβρίου 2021.

Η κα Πινιάρα Αναστασία ειδικευμένη χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος και υποψήφια διδάκτωρ Νευροωτολογίας του Καποδιστριακου Πανεπιστημίου Αθηνών κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης συμμετείχε με ομιλία της με θέμα “Μορφές Βαρηκοΐας και Αντιμετώπιση” , όπου εισηγήθηκε για τη σχέση και τα προβλήματα μεταξύ Ακοής και Φωνής. Το κοινό του Συνεδρίου συμμετείχε πολύ ενεργά και η κα Πινιάρα δέχθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις κατοίκων της πόλης των Τρικάλων που το παρακολούθησαν δια ζώσης, όσο και σε ακροατές πανελληνίως που το παρακολουθούσαν μέσω live streaming.

Στις 26-30 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία και προσέλευση πάνω από 1000 επιστημόνων- μελών από πολλές χώρες το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ρινολογίας “European Rhinology Society ERS-ISIAN 2021 Congress”. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας, διακεκριμένοι ΩΡΛ Χειρουργοί από όλο τον κόσμο αντάλλαξαν απόψεις και παρουσίασαν ομιλίες για νέα δεδομένα up to date στον τομέα της Ρινολογίας.

Η κα Πινιάρα Αναστασία με εξειδίκευση Master Ρινολογίας Ρινοχειρουργικής συμμετείχε στη διοργάνωση ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής (Faculty Member) και συντόνισε με επιτυχία ως Πρόεδρος μαζί με τον αντίστοιχο εκπρόσωπο ΩΡΛ Χειρουργό Tiago Santos από την Πορτογαλία την Στρογγυλή Τράπεζα των ERS Juniors με θέμα «Μετεγχειρητικές Επιπλοκές σε Επεμβάσεις Ρινός και Παραρρινίων και Αντιμετώπιση».

Η κα Πινιάρα ανέπτυξε θέματα σύγχρονων τεχνικών των επεμβάσεων Διαφράγματος , Ρινοπλαστικής και Ενδοσκοπικής Ρινοχειρουργικής και αντάλλαξε απόψεις για δύσκολα περιστατικά και συμβουλές για πρόληψη και αντιμετώπιση ανεπιθύμητων επιπλοκών με διακεκριμένους Χειρουργούς ΩΡΛ από πρωτοπόρες κλινικές της Αγγλίας, της Αυστρίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας.

 

Η ΩΡΛ Χειρουργός κα Πινιάρα Αναστασία είναι Επιστημονική Συνεργάτης και χειρουργεί στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ των Αθηνών καθώς και στην ORL Athens Clinic.

Επίσης διατηρεί το ιατρείο της στην Καλαμπάκα, Τρικάλων 16, 2ος όροφος, στο οποίο εξετάζει ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

Στο ιατρείο της θα είναι Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 και Οκτωβρίου 2021

Πινιάρα Αναστασία MD MSc cPhD

6979221940, 2432077212

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.