Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων: Κάλεσμα για συμμετοχή στον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να τιμήσουν την 44η επέτειο,

0 245

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να τιμήσουν την 44η επέτειο,

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να τιμήσουν την 44η επέτειο, το λαϊκό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτούς. Καλεί όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Να τιμήσουν τις χιλιάδες αγωνίστριες και αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης, χτίζοντας τείχος στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές της στρατιωτικής δικτατορίας, στις απόψεις και την εγκληματική δράση της, που συκοφαντεί τους αγώνες του λαού και της νεολαίας.

Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 συνεχίζει να φλογίζει τις καρδιές όλων μας, όσων δεν βολευόμαστε με την αδικία, τη βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που φέρνει φτώχεια, ανεργία, πολέμους, προσφυγιά στη λαϊκή πλειοψηφία. Με αντοχή και χωρίς υπόκλιση σε ξένες σημαίες, συνεχίζουμε στον αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, που μας στερούν ΕΕ, κυβερνήσεις, μονοπώλια.

Αγωνιζόμαστε για :
Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Ελλάδα.
Καμία συμμετοχή – καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους ενάντια στους λαούς. Καμία αλλαγή συνόρων.

Συμμετέχουμε όλες στην συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 6 μμ στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κεντρική Πλατεία)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.