Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βασιλικής – Ψήφισμα Διαμαρτυρίας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Βασιλική, στο γυμναστήριο του σχολείου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με θέμα την υποβάθμιση του σχολείου από 6θέσιο σε 5θέσιο, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας. Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων της Θεόπετρας,  του Καστρακίου και γονείς των μαθητών όπου σηζητήθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των σχολείων της περιοχής και την στάση που θα κρατήσουν.

Η πρόεδρος του Συλλόγου της Βασιλικής κα Έφη Παναγιώτου – Τσαραπατσάνη ανέφερε την εξέλιξη που υπάρχει στο θέμα της υποβάθμισης του σχολείου, καθώς οι αρμόδιοι της Α/θμιας εκπάιδευσης του νομού Τρικάλων έδωσαν την διαβαιβέωση πως το σχολείο θα παραμείνει 6θεσιο ως έχει. Παρόλα αυτά η πρόεδρος ζήτησε την έγγραφη διαβαιβέωση του Υπουργείου ώστε να θεωρείται επίσημα η παραμονή του σχολείου ως 6θέσιο.

Ακολούθησαν μια σειρά από τοποθετήσεις ενώ εξεδώθει και σχετικό ψήφισμα το οποίο έχει ως εξής:

vasiliki_diamartyria__1

vasiliki_diamartyria__2

vasiliki_IMG_1556

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δ. ΣΧ. Βασιλικής κα Έφη Παναγιώτου – Τσαραπατσάνη

vasiliki_IMG_1558

vasiliki_IMG_1559