Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων – Εκδρομή στη Βουλγαρία

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  στις 11/12 και 13 Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη σιδηροδρομική εκδρομή στη γειτονική Βουλγαρία.

0 154

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  στις 11/12 και 13 Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη σιδηροδρομική εκδρομή στη γειτονική Βουλγαρία. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  στις 11/12 και 13 Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη σιδηροδρομική εκδρομή στη γειτονική Βουλγαρία. Θα γίνουν δύο διανυκτερεύσεις, μία στη Σόφια και μία στο Μπάνσκο.

Στην εκδρομή θα συμπεριλαμβάνεται διαδρομή με ατμοκίνητο τρένο με βαγόνια ρετρό  από την πόλη του Σεπτέμβρη προς το  Βέλιγκραντ και τελικό προορισμό το Μπάνσκο.

Η  γραμμή από το Σεπτέμβρη μέχρι το Μπάνσκο ακολουθεί  ορεινή διαδρομή ανεπανάληπτου φυσικού κάλλους. Το πλάτος της γραμμής είναι μόλις 76 εκατοστά, ώστε να μπορεί να ελίσσεται με καμπύλες μικρής ακτίνας για  να σκαρφαλώνει  στις βόρειες πλαγιές   της  Ροδόπης. Η γραμμή αυτή  συνδέει εικοσιπέντε περίπου γραφικά πομακοχώρια και σε  αυτή υπάρχει ο ψηλότερος σιδηροδρομικός  σταθμός  των Βαλκανίων  στο Αβράμοβο  στα 1267 μέτρα υψόμετρο.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες παρακαλούνται όσοι θέλουν να πάρουν μέρος να κλείσουν έγκαιρα τις συμμετοχές τους.

Τηλέφωνα συνεννόησης:  6979332198- 6979965935-2431074271.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.