Σύλλογος Εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι – Επιστολή στους Βουλευτές του νομού μας

Στους βουλευτές του Νομού μας απευθύνεται το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι προκειμένου να πράξουν ανάλογα και αν συνεχιστεί η συνέχισή του.

0 236

Στους βουλευτές του Νομού μας απευθύνεται το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι προκειμένου να πράξουν ανάλογα και αν συνεχιστεί η συνέχισή του.

Στους βουλευτές του Νομού μας απευθύνεται το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι προκειμένου να πράξουν ανάλογα και αν συνεχιστεί η συνέχισή του. Η επιστολή τους αναφέρει:

Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Εργαζομένων στα Προγρ. Βοήθεια στο Σπίτι, Ν. Τρικάλων, απευθύνεται στους Βουλευτές και Εκπροσώπους του νομού μας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κ. κ. Χ.Χάιδο, Χ.Μαγγούφη, Σ.Μερεντίτη, Ν.Λέγγα, Σ. Χατζηγάκη
Παρά την αποτελεσματικότητά του, το εν λόγω πρόγραμμα κινδυνεύει να διακοπεί, να μείνουν στον δρόμο 4.500 εργαζόμενοι και να αφεθούν στο έλεος της μοίρας τους 130.000 ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ .

Οι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, εργάζονται επί 8 και πλέον έτη, με συνεχόμενες συμβάσεις, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

– Επειδή η λειτουργία του προγράμματος εκτός από την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων ανακουφίζει και τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας μέσω της παροχής υγειονομικής φροντίδας.
-Επειδή ενδεχόμενη κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων των δήμων θα πλήξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.
-Επειδή η μείωση των λαϊκών εισοδημάτων που προκάλεσε η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης πρέπει να αντισταθμιστεί από κοινωνικές παροχές.
-Επειδή η παροχή κοινωνικής φροντίδας στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά.
-Επειδή έχουμε προσληφθεί με νόμιμες διαδικασίες, ΑΣΕΠ και δεν ανήκουμε στις  ρουσφετολογικές προσλήψεις, καμιάς ρουσφετολογικής κυβέρνησης

-Επειδή έχουμε υπομείνει 8 και πλέον έτη την αδιαφορία, την ομηρία, την ξεδιαντροπιά του πολιτικού συστήματος

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΕΣΑΣ,  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  1. μόνιμη και σταθερή χρηματοδότηση
  2. εξασφάλιση όλων των εργαζομένων που ήδη εργάζονται
  3. μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου
  4. το δικαίωμα όλων στην μόνιμη, κρατική δωρεάν ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  5. το δικαίωμα σε ένα κράτος πρόληψης και όχι καταστολής
  6. το δικαίωμα σε ένα κράτος που παράγει πολιτισμό και όχι μιζέρια
  7. το δικαίωμα των ευπαθών κοινωνικά ομάδων να παραμείνουν στον οικείο χώρο τους, με αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς, ουσιαστικής βοήθειας

ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.