Σύλλογος Εργαζομένων Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι Ν. Τρικάλων

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, εδώ και αρκετούς μήνες, με όλους τους υπεύθυνους να δηλώνουν αναρμόδιοι.

0 288

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, εδώ και αρκετούς μήνες, με όλους τους υπεύθυνους να δηλώνουν αναρμόδιοι. Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, εδώ και αρκετούς μήνες, με όλους τους υπεύθυνους να δηλώνουν αναρμόδιοι. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και  Εργασίας,  ότι τα χρήματα εξασφαλίσθηκαν για το διάστημα από 1/1/2011 έως και την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ και ότι έχει δοθεί σχετική οδηγία στις Περιφέρειες  να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση καταβολή των χρημάτων.

Δυστυχώς όμως για τους εργαζόμενους, αν και η απόφαση ελήφθη στις 6 Απριλίου, δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη και οι εργαζόμενοι καλούνται σε ρόλο ντετέκτιβ, να αναλάβουν οι ίδιοι την διαδικασία  εύρεσης των χρημάτων ,καθώς και  της επίσπευσης των διαδικασιών, ανάμεσα σε Υπουργεία και Περιφέρειες, Δήμους και  Δημοτικές επιχειρήσεις.

Άραγε όλη αυτή η σύγχυση είναι σκόπιμη για να βιώσουμε το δικό μας μαρτύριο, την δική μας ΕΒΔΟΜΑΔΑ  των ΠΑΘΩΝ;;;

Σύλλογος Εργαζομένων Βοήθεια στο σπίτι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.