Σύλληψη Τσιγγάνων με κλοπιμαία ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα

Δύο άτομα, κάτοικοι του παλιού οικισμού ΡΟΜ, στους Σοφάδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

0 141

Δύο άτομα, κάτοικοι του παλιού οικισμού ΡΟΜ, στους Σοφάδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας. Δύο άτομα, κάτοικοι του παλιού οικισμού ΡΟΜ, στους Σοφάδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.
Κατά τον έλεγχο αποθήκης στην Ιτέα, την οποία προσέγγισαν ένας 25χρονος και 26χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας συνολικά 23 ηλεκτρικές συσκευές, μηχανήματα κ.λ.π., η νομιμότητα και προέλευση των οποίων ερευνάται και εκτιμάται ότι αποτελούν αντικείμενα παράνομης δραστηριότητας και είναι προϊόντα κλοπών. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ οι πολίτες σε βάρος των οποίων διαπράχτηκαν οι κλοπές μπορούν να προσέλθουν μέχρι τις 24 Νοεμβρίου στο Τ.Α. Καρδίτσας για αναγνώριση και απόδοση των ειδών που τους ανήκουν, προσκομίζοντας κάθε νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.