Συλλήψεις για διάθεση λαθραίων 388 φιαλών και 30 φιαλιδίων αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίοι διέθεταν λαθραία ποτά στην αγορά, μέσω παντοπωλείου στη Λάρισα

0 273

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίοι διέθεταν λαθραία ποτά στην αγορά, μέσω παντοπωλείου στη Λάρισα

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίοι διέθεταν λαθραία ποτά στην αγορά, μέσω παντοπωλείου στη Λάρισα

Στο πλαίσιο ερευνών κατασχέθηκαν (388) φιάλες και (30) φιαλίδια αλκοολούχων ποτών που δεν έφεραν την ειδική ένσημη φορολογική ταινία, το χρηματικό ποσό των (3.280) ευρώ, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κι ένα μαχαίρι

– Συνελήφθησαν χθες (01-08-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, μία 43χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 36 ετών, οι οποίοι διέθεταν λαθραία ποτά στην αγορά, μέσω παντοπωλείου στη Λάρισα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί τελωνειακού Κώδικα, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της απείθειας.

Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περιήλθαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, υπήκοοι Βουλγαρίας εισήγαγαν στην Ελληνική Επικράτεια λαθραία οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν στην αγορά μέσω καταστήματος – παντοπωλείου στη Λάρισα.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης των πληροφοριών αυτών, οι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπες έρευνες σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας της 43χρονης, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 33χρονου συζύγου της, αλλά και στην οικία τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

o (388) φιάλες και (30) φιαλίδια αλκοολούχων ποτών που δεν διέθεταν την ειδική ένσημη φορολογική ταινία,
o το χρηματικό ποσό των (3.280) ευρώ και
o ένα (1) μαχαίρι, μήκους (35) εκατοστών, με λάμα μήκους (19) εκατοστών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 33χρονου ως μέσο μεταφοράς τον λαθραίων ποτών.

Κατά την έρευνα στην οικία του 33χρονου και της 43χρονης βρέθηκε και ο 36χρονος συνεργός και σύνοικός τους, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει ανεπιτυχώς από ταράτσα της οικοδομής, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.