Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καλαμπάκας στους επιτυχόντες ΑΕΙ – ΤΕΙ

Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου, τις νέες και τους νέους του Δήμου Καλαμπάκας που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

0 145

Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου, τις νέες και τους νέους του Δήμου Καλαμπάκας που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου, τις νέες και τους νέους του Δήμου Καλαμπάκας που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους.

Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακροχρόνια προσπάθεια, την επιμονή και τη θέληση που επέδειξαν για να επιτευχθούν οι στόχοι τους.

Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε σας αλλά και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα σας, σε δύσκολους καιρούς, όπως και στους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν ακούραστοι συμπαραστάτες σας.

Δεν ξεχνώ ασφαλώς και τους μαθητές μας, που ενώ μόχθησαν εξίσου, τόσο οι ίδιοι ,όσο και οι οικείοι τους, για διάφορους λόγους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, είναι η ώρα για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους.

Οι επιτυχίες λοιπόν όλων σας, αποτελούν επένδυση για τον τόπο μας.

Όλοι σας είστε ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο γι’ αυτόν.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.