Συγκίνηση… γέλιο και διασκέδαση στην εκδήλωση λήξης μαθημάτων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

0 1.767

Μια εξαιρετική εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς αλλά και τον αποχαιρετισμό των μαθητών της ΣΤ’ Τάξης έγινε το βράδυ της Τρίτης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του σχολείου όπου μαζί με τους αξιέπαινους εκπαιδευτικούς παρουσίασαν μια εξαιρετική εκδήλωση που περιελάμβανε, συγκίνηση, κέφι, διασκέδαση και γέλιο με αναδρομή από την Α’ τάξη μέχρι και σήμερα.

Πολλά ήταν τα συναισθήματα τόσο για τον αποχαιρετισμό των μαθητών της ΣΤ’ τάξης που τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται στο Γυμνάσιο, όσο και για τον αποχαιρετισμό δυο αξιόλογων εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα της κας Ελένης Βότσαρη και του κ. Αντώνη Ζάρα που συνταξιοδοτούνται.

Την εκδήλωση και τους παρευρισκόμενους γονείς χαιρέτισαν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Αυγέρης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ευχές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για καλό καλοκαίρι, προσφορά αναμνηστικών στα παιδιά και διαφόρων αναψυκτικών και εδεσμάτων!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr