Συγχαρητήριο μήνυμα του τέως Διευθυντή του ΓΕΛ Καλαμπάκας Δημοσθένη Σταυράκη

0 765

Αγαπητοί μαθητές/τριες του ΓΕ.Λ Καλαμπάκας, αν και έχω παύσει να είμαι πια Διευθυντής του σχολείου, εντούτοις αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους μέχρι πρότινος μαθητές/τριες μου για την μεγάλη τους επιτυχία στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αγαπητά μου παιδιά έχετε τα εύσημα διότι πετύχατε κάτι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα ζωή σας.

Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω. Αναμφισβήτητα το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα ώστε να φτάσετε στην κορυφή και στην προσωπική σας ολοκλήρωση.

Το ΓΕ.Λ. Καλαμπάκας συνέχισε και φέτος την παράδοση των μεγάλων και πολλών επιτυχιών και για αυτό είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα και ηγήθηκα, επί 10 συναπτά έτη, σε αυτό το σχολείο, προσθέτοντας κι εγώ ένα λιθαράκι.

Ευελπιστώ αυτή η παράδοση να συνεχιστεί και στο μέλλον με τον νέο/νέους Διευθυντή/ντές. Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα καλές σπουδές σε όλους/όλες, καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου καθώς και στους γονείς των μαθητών/τριών.

Και σε όλους εσάς που δεν τα καταφέρατε σε αυτή τη φάση της ζωής σας ψηλά το κεφάλι. Αρκεί το ότι προσπαθήσατε χωρίς να έχει τόσο σημασία το αποτέλεσμα.

Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα βρείτε το δρόμο σας. Δεν ταιριάζει σε δεκαοχτάχρονους/νες νέους/νέες η απογοήτευση.

Με εκπαιδευτική αγάπη:
Δημοσθένης Σταυράκης
Τέως Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.