Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη για την διάκριση του 6ου ΓΕΛ

0 198

 

Οι μαθητές των Τρικάλων είναι αυτοί που διαχρονικά δείχνουν το δρόμο για την επόμενη μέρα του τόπου μας. Η επιτυχία των μαθητών του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next, έρχεται να μας δείξει για μία ακόμη φορά πως το μέλλον είναι σε καλά χέρια.

Θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τα συγχαρητήρια προς τους μαθητές και τις μαθήτριες Μαρία Κωστάκη, Απόστολο Μηλιώτη, Κατερίνα Τεντολούρη και Βαγγέλη Τσίπρα, για την προσπάθειά τους, που οδήγησε σε αυτή την σημαντική διάκριση. Αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς όλους μας.

Θερμά συγχαρητήρια ασφαλώς και στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Δημήτρη Μπάνο, αλλά και τον απόφοιτο του σχολείου και τελειόφοιτο του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Ραφαήλ Μπουλογεώργο, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία των μαθητών.

Το Smart Path που δημιούργησαν με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, αποτελεί ένα δείγμα του υψηλού ψηφιακού επιπέδου που βρίσκονται τα σχολεία μας, αλλά και της ευαισθησίας των μαθητών μας. Είναι σίγουρο πως όσο βαδίζουμε σε τέτοια μονοπάτια μπορούμε να ελπίζουμε για ένα πολύ καλύτερο αύριο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους, αλλά και στο πλευρό του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας, για να πάνε ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο μακριά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.