Συμπληρωματική κλήρωση για πλήρωση κενών θέσεων του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων

0 186

Το 14ο κοινό ΕΠ.ΕΣ του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων και του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προκηρύσσει:

Για τη Β΄ Τάξη Γυμνασίου:

Μία (1) θέση μαθήτριας (κορίτσι)

Για τη Γ΄ Τάξη Γυμνασίου:
Δύο (2) θέσεις μαθητριών (κορίτσι)
Μία (1) θέση μαθητή (αγόρι)

Για τη Β΄ Τάξη Λυκείου: 
Είκοσι έξι (26) θέσεις μαθητών (αγόρι)

Για τη Γ΄ Τάξη Λυκείου: 
Δώδεκα (12) θέσεις μαθητών (αγόρι)

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των σχολείων την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης, παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Διδασκόντων των σχολείων και των ενδιαφερόμενων Γονέων/Κηδεμόνων και σύμφωνα με την υπό στοιχεία 22010/Δ6/2023, ΦΕΚ 1062/Β/24-2-2023 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία».

 

Επισημαίνονται τα κάτωθι:

  1. Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, αποφασίζεται η εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης.
  2. Εάν παραμένουν κενές θέσεις από μαθητές (αγόρι), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από μαθήτριες (κορίτσι) και αντίστροφα.
  3. Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2024, θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων/επιλαχουσών της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2024, παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων/επιλαχουσών του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων και του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».
  4. Καθώς το 20% των προκηρυσσομένων θέσεων της σχολικής μονάδας πληρώνεται με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών της ειδικής κατηγορίας (Ε.Κ.) (δίδυμα ή τρίδυμα αδέλφια, αδελφοί/ές μαθητών/τριών που ήδη φοιτούν στο ΠΕΙ.Σ. ενδιαφέροντος, ή σε συνδεδεμένο Πειραματικό, τέκνα εκπαιδευτικών που υπηρετούν με θητεία), εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στην Ειδική Κατηγορία, θα πρέπει να πληρωθούν κατά σειρά προτεραιότητας.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας. Μπορείτε να βρείτε την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση πατώντας εδώ.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ..

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται  να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.