Σχολή Χορού «Χορός και Έκφραση» – Ευχαριστήριο της κας Δήμητρας Κανάτα για την επιτυχία της εκδήλωσης

Έπειτα από μια άκρως επικοδομητική χρονιά,με πολλές εκδηλώσεις, ανοιχτά μαθημάτα μπαλέτου και μοντέρνου χορού,

0 298

Έπειτα από μια άκρως επικοδομητική χρονιά,με πολλές εκδηλώσεις, ανοιχτά μαθημάτα μπαλέτου και μοντέρνου χορού,

Έπειτα από μια άκρως επικοδομητική χρονιά,με πολλές εκδηλώσεις, ανοιχτά μαθημάτα μπαλέτου και μοντέρνου χορού, καταφέραμε να κλείσουμε πετυχημένα τον κύκλο σπουδών για φέτος, με την παράσταση μας “ΠΑΛΑΙΑ ΑΘΗΝΑ”.

Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με μόνο δυο μήνες προετοιμασίας,ζωντανεύοντας μνήμες για όλους εμάς από την αγαπημένη αυτή παλιά εποχή!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί για 16η συνεχόμενη χρονιά ακόμη μια παράσταση της σχολής μας.

Το Δήμο Καλαμπάκας για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου , όπως επίσης και τα ΜΜΕ (kalabakacity, tameteora.gr,ekalampaka και meteora24) για τη στήριξη και προβολή της παράστασης.

Τέλος, μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών και όλο τον κόσμο που στήριξε την απόφαση μου, και τα έσοδα της βραδιάς ,τα οποία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, να δωθούν στη ΦΛΟΓΑ (Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Με πολλή αγάπη μαζεύτηκε το ποσό των 685 ευρώ από τα εισητήρια και επιπλέον 235 ευρώ από τα διάφορα αντικείμενα πώλησης του συλλόγου της ΦΛΟΓΑΣ.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι σε τόσο δύσκολους καιρούς που όλοι διανύουμε, το μεγαλείο της ψυχής των συνανθρώπων μου φάνηκε άλλη μια φορά!

Σας ευχαριστώ πολύ
Δήμητρα Κανάτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.