Στους Αγίους Τόπους η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

0 561

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους πραγματοποιεί αυτές της ημέρες η Ιερά Μητρόπολη με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο.

Μαζί του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως , ήγουμενοι και ηγουμένισες των Αγίων Μετεώρων με τις συνοδείες αυτών και ομάδα προσκυνητών από την περιφέρεια της Ιερά μας Μητρόπολη.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας έτυχε θερμότατης υποδοχής υπό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.Θεοφίλου που εντυπωσιάστηκε από την Μετεώριτικη Συνοδεία του Σεβασμιώτατου και δήλωσε συγκινημένος «Ότι η μοναστική κοινότητα των αγίων Μετεώρων είναι η ελπίδα της Ορθοδοξίας » .

Ο Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε τον Πατριαρχή για τα καλά του λόγια και την εγκάρδια υποδοχή , τον διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος αλλά και η Μετεωρική Συνοδεία θα προσεύχονται για το δύσκολο έργο του Πατριαρχείου.

Οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, στην μεγάλη αίθουσα του Πατριαρχείου ο οποίος τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά και άπαντες οι προσκυνητές της Μητροπόλεως μας δέχτηκαν στο τέλος την ευλογία του Πατριάρχου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.