Στον Μιχαλάκη ο Δημ. Ζαμπούρας για το εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ

0 278

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλακη επισκέφτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μετεωρων κ. Δημήτρης Ζαμπουρας όπου τον ενημέρωσε για το αίτημα -αναφορά προς το υπουργείο μεταφορών για το θέμα του χώρου όπου στεγάζεται το εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ ο κ. Ζαμπουρας ζήτησε την βοήθεια και την στήριξη του αντιπεριφερειάρχη για την απομάκρυνση των υλικών και την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού χώρου .

Επίσης ο κύριος Ζαμπουρας ενημερώθηκε για την εξέλιξη του δρόμου Παναγία  -Αμπελοχωρι όπου η ασφαλτόστρωση γίνεται τμηματικά , ο κ. Μιχαλακης ενημέρωσε τον κ. Ζαμπουρα για την αποκατάσταση της στέγης και αύλιου χώρου του ιερού ναού Παναγίας Λιμποχωβου όπου έχουν εγκριθεί 120.000 € και θα χρειαστεί περαιτέρω χρηματοδότηση για τις απαιτούμενες εργασίες υπό την επίβλεψη της αρχαιολογικής υπηρεσίας Τρικάλων και αυτό διότι ο ιερός ναός Παναγίας Λιμποχωβου εντάχθηκε στα πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία .

Ο κ. Ζαμπουρας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μιχαλακη και μέσω αυτού και τον Περιφεριάρχη κ. Άγοραστο για την βοήθεια και την στήριξη .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.