Στον Δήμαρχο Μετεώρων ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων

0 566

Με τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Ελευθέριο Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Δημήτριος Μήτραινας ,συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων κ. Ευάγγελο Λαφαζάνη επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, με αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί με στόχο την βελτίωση της αστυνομικής προστασίας και την ενίσχυση της αστικής ασφάλειας για τους πολίτες του Δήμου Μετεώρων. «Με χαρά δέχτηκα στο γραφείο μου τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Μήτραινα ,με το Διοικητή του Α.Τ. Καλαμπάκας κ. Λαφαζάνη» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος .

«Ως νέα δημοτική αρχή επιδιώκουμε την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Δεσμευόμαστε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν τα σώματα ασφαλείας στην περιοχή μας, προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr