Στον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Διοικητής της 1ης ΔΑΚΑ (Ανχης) Δημήτριος Σαλεμής

0 944

Τον Διοικητή της 1ης  Διοίκησης Αποθηκών Καυσίμων (1η ΔΑΚΑ) , Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Σαλεμή υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται αρμοδιοτήτων των δυο πλευρών.

Πέρα του εθιμοτυπικού της συνάντησης υπήρξε ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση για την ενδυνάμωση της συνεργασίας με την ανάληψη κοινών δράσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων ενημέρωσε το Διοικητή της 1ης ΔΑΚΑ για τις πρωτοβουλίες του Δήμου και εργασίες δημιουργίας και ενίσχυσης των αντιπυρικών ζωνών με τη διάνοιξη του δασικού δρόμου Βασιλικής – Αγίων Θεοδώρων.

Ενώ συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μηχανήματα του Δήμου Μετεώρων να ενισχύσουν τις προσπάθειες που καταβάλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αποψίλωση δέντρων και χόρτων εντός του στρατοπέδου των Αγίων Θεοδώρων  ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Σαλεμής επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Μετεώρων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr