Στον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων το Διοικητικό Συμβούλιο Αδελφοποιημένων πόλεων

1 456

Η πρόεδρος  κ.  Παπαθανασίου Έλλη  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Αδελφοποιημένων πόλεων πραγματοποίησαν επίσκεψη χθες  , Πέμπτη 20-1-2022 , στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θεόδωρο  Αλέκο , ο οποίος είναι κ ο ίδιος μέλος του ΔΣ του Συλλόγου .

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης,   ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρης Λύπας και ο σύμβουλος του Δημάρχου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  κ. Σπύρος Νικολογιάννης .

Αρχικά , απηύθυναν   ευχές για την καινούργια  χρονιά καθώς και ενημέρωσαν τον κύριο Δήμαρχο για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Συγκεκριμένα , εξέφρασαν την επιθυμία τους για την απόκτηση ενός χώρου στέγασης.

Επίσης , συζητήθηκαν μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που θα ήθελαν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων , εάν και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν .

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος συμφώνησε στην εξεύρεση λύσης για την στέγαση του Συλλόγου και ευχήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας να είναι τέτοια, έτσι ώστε να επιτραπεί  η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων από κοινού, συνεχίζοντας την έως τώρα άριστη συνεργασία.

Κλείνοντας , ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά και επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

 

Από το Γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Rafale λέει

    Ναι μεν είναι μια κάποια αναγκαιότητα, αλλά όχι θρίαμβος για τα αυτονόητα. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα είναι εφιαλτική, τζάμπα αράδες γράφετε, εμείς υπομονή έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.