Στον Ασπροπόταμο ο Μικέλης Χατζηγάκης

1 695

Στον Ασπροπόταμο βρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης κατά την διάρκεια του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα προβλήματα τους.

Ο Μικέλης πιστεύει στις δυνατότητες των χωριών του Ασπροποτάμου και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει άμεση στήριξη στο κομμάτι της κτηνοτροφίας και υποδομών (κυρίως οδοποιίας). Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από προτάσεις για το πως μπορεί να στηριχθεί ο Ελληνας παραγωγός κτηνοτροφικών προϊόντων και πως θα έχει φθηνότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα ο καταναλωτής (π.χ. μείωση φορολογίας, αυστηρότεροι έλεγχοι στα εισαγώμενα προιοντα, προστασία από αμφίβολης ποιοτητας πρώτων υλών γαλακτοκομικών προϊόντων από το εξωτερικο, σωστή διεκδίκηση αιτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση – π.χ. φέτα).

Το νεαρό στέλεχος της ΝΔ μίλησε για τις τρομακτικές δυνατότητες των κτηνοτρόφων της περιοχης και τόνισε πως αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το Νομό Τρίκαλων και συνεπως η υποστήριξη τους από την πολιτεία θα πρέπει να είναι αμέριστη και διαρκής.

Τέλος, ερωτώμενος για ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις είπε πως «το ζητούμενο σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή και η ριζική ανανέωση, στην βάση της αριστείας, του πολιτικού συστήματος – όπως άλλωστε ήδη δρομολογεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Kapas λέει

    Συνοδευόμενος από το μεγαλοεργολάβο τη Θεσσαλίας μπαμπά του ( να χαρώ ανανέωση). Που χρειάζεται 30 χρόνια για να φτιάξει 60χλμ δρόμου στον κάμπο (τρικαλα-Λάρισα) (να χαρώ αριστεία)….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.