Στο Visit Meteora Travel οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας

0 138

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 1ου ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας  την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στην εταιρία τουριστικής προβολής Μετεώρων και τουριστικό γραφείο Visit Meteora Travel.

Οι μαθητές, με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Καρακίτσιου Χρήστου, στα πλαίσια του μαθήματος “Πληροφοριακά Συστήματα σε Επιχειρήσεις & Οργανισμούς”, είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά πως συνδυάζονται σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής, cloud εργαλεία διαχείρισης κρατήσεων και εργαλεία ψηφιακού marketing για την προβολή – προώθηση των τουριστικών αξιοθέατων των Μετεώρων και της ευρύτερης περιοχής, την προσέλκυση επισκεπτών και την παροχή τουριστικών υπηρεσιών (διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία, δραστηριότητες στα Μετέωρα κλπ).

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη κ.Γιώργο Κουρέλη και τα στελέχη της επιχείρησης για την υποδοχή, την άρτια παρουσίαση και την αναλυτική ενημέρωση των μαθητών πάνω στα θέματα των σύγχρονων τεχνολογιών Πληροφορικής στον τουρισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.