Στο Σπήλαιο της Θέοπετρας βρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

1 990

Το Σπήλαιο της Θεόπετρας επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού κα Μενδώνη η οποία σήμερα βρίσκεται στο Νομό Τρικάλων και κάνει μια σειρά από επισκέψεις και επαφές.

Η κα Μενδώνη σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την Ι.Μ. Ρουσσάνου την οποία υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος και οι μοναχές.

Επόμενη επίσκεψη της Υπουργού ήταν το Σπήλαιο της Θεόπετρας το οποίο και εγκαινίασε το 2010 γ.γ. τότε του Υπ. Πολιτισμού!

Η κα Μενδώνη είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν και τόνισε πως σύντομα θα γίνει η όποια παρέμβαση χρειάζεται για να λειτουργήσει και πάλι…

Ο Αντιπεριφερειάρχης νομού Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις στην κ. Μενδώνη σχετικά με το Σπήλαιο της Θεόπετρας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τις βλέψεις, μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες της σχετικής μελέτης να λειτουργήσει το 2021.

Στην συνάντηση που έγινε βρεθήκαν ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ Θοδωρής Αλέκος ο οποίος μετέφερε με την σειρά του την αγωνία για την λειτουργία του Σπηλαίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας, οι Βουλευτές κ.κ. Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιουτας, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γάτσιας που έδωσε και σχετικό υπόμνημα και δώρο στην Υπουργό και τοπικοί Σύμβουλοι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Γιώργος Παπανικολάου λέει

    Ωραία περάσαμε,το πρωινό μας,βλέπω!!!

    Στη Λάρισα,όμως,ξεκίνησε το 2ο Ευρωπαϊκό forum Ανάπτυξης με θέματα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος…..αλλά σιγά εκεί δε θα υπήρχαν φωτογραφοι!!!

    Σας το παραθέτω για να δείτε τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν ( https://www.ypaithros.gr/ksekina-ergasies-sabbato-25-ianouariou-2o-eyropaiko-forum-anaptyksis ) και βγάλτε μόνοι σας,συμπέρασμα, που έπρεπε να βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι της Δημοτικής Αρχης πλην του Δημάρχου φυσικά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.