Στο νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο συντοπίτης μας Νίκος Κοτοπούλης

0 1,811

Στα εγκαίνια των γραφείων στην Αθήνα του νέου κόμματος «Ελεύθεροι άνθρωποι», του οποίου ηγείται ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας βρέθηκε ο συντοπίτης μας Νίκος Κοτοπούλης.

Το πρώην γνωστό στέλεχος της ΝΔ στα Τρίκαλα Νίκος Κοτοπούλης βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κόμματος «Ελεύθεροι άνθρωποι», καθώς και στην δεξίωση που ακολούθησε όπου είχε την ευκαιρία μεταξύ των άλλων να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Δημαρά και τον Καθηγητή Πανεπιστημίου των Οικονομικών κύριο Γεώργιο Βάμβουκα.

Ο  Νίκος Κοτοπούλης, μέλος του διπλωματικού σώματος παλαιότερα και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ολλανδίας, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το Κίνημα «Ελεύθεροι άνθρωποι».

Ο κ. Κοτοπούλης είπε σχετικά στο kalabakacity.gr

Στις 24 του περασμένου μήνα Ιούνιο είχα την τιμή που μου έκανε ο Πρόεδρος του Κινήματος “ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ” κ. Γιώργος Τράγκας να παρευρεθώ στην Αθήνα στα Εγκαίνια του κινήματός μας και στην δεξίωση πού παρατέθηκε. Τα Γραφεία του Κινήματος μας είναι στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην οδό Δεληγιώργη 50 59 στον 4 όροφο.

Στα Εγκαίνια του κινήματός μας παρέστη και ο Πρόεδρος του ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΏΝ κ. Γιάννης Δημαράς ΔΗΜΑΡΆΣ και πολλές άλλες προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα όπως επίσης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου των Οικονομικών κ. Γεώργιος Βάμβουκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.