Στο Μέτσοβο το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» και το τμήμα του «Θέατρο κούκλας»

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” και το τμήμα του “Θέατρο κούκλας” βρέθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Μέτσοβο

0 268

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” και το τμήμα του “Θέατρο κούκλας” βρέθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Μέτσοβο

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” και το τμήμα του “Θέατρο κούκλας” βρέθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Μέτσοβο προσκαλεσμένο από τους “Μανιταρόφιλους Ηπείρου” . Μια συνάντηση με θέμα το μανιτάρι, οι καλλιέργειές του στην Ελλάδα, τα είδη του, μια γιορτή μανιταριού.

Στην πανέμορφη πλατεία του Μετσόβου που είχε γεμίσει από φίλους των μανιταριών στήθηκε και το δικό μας κουκλοθέατρο πλημμυρισμένο από παραμυθένια μανιτάρια. Η παράσταση του “Φαντασμένου” έκλεψε τη βραδιά καθώς οι κριτικές που ακούστηκαν, ικανοποίησαν τους ανθρώπους του “Επί Σταγών” με το παραπάνω.

Ο πρόεδρος του “Επι Σταγών” κ. Χρήστος Σινάνης βρέθηκε κι αυτός μαζί τους και όπως είπε εντυπωσιάστηκε από τη διασκευή που έκανε η κα. Καραφύλλα και η ομάδας της στο θεατρικό έργο, αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε την παράσταση.

Εντυπωσιακό ήταν και το τεράστιο τηγάνι που με δεξιοτεχνία οι σεφ ετοίμαζαν τη μανιταρομακαρονάδα με τρούφα για να την προσφέρουν στον κόσμο.

Και η επόμενη πρόσκληση δεν άργησε να έρθει καθώς οι μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας που βρισκόταν εκεί ως επισκέπτες προσκάλεσαν το “Επί Σταγών” στην Καστοριά για μια ανάλογη γιορτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.