Στο MEGA ο Χρήστος Σιμορέλης

0 342

Στα studio του Mega  και την Κοινωνία Ώρα Mega με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή  Βούλγαρη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης.Ο ίδιος δέχτηκε  τα θετικά σχόλια του κ.Χασαπόπουλου για την πολιτική του παρουσία και υπόσταση.

Στην πολιτική αντιπαράθεση που είχε με την κ. Φωτεινή Πιπιλή, υποψήφια της ΝΔ, στηλίτευσε το  πρόγραμμα που εξήγγειλαν, που τάζει όσα δεν έπραξαν κατά την τετραετία της διακυβέρνησής τους ενώ της υπογράμμισε πως  extreme φόροι , ακρίβεια, μείωση αγοραστικής δύναμης κατά 40%,μείωση εισοδήματος, κατάργηση 13η σύνταξης και αναδρομικών  είναι κάποια από  τα έργα τους. Μάλιστα χαρακτήρισε την κυβέρνηση τοξική και επικίνδυνη, που μας εξίσωσε με τη Βουλγαρία .Στον κ.Χρήστο  Ξενοκώστα του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε πως η αντιπολίτευσή του οφείλει να γίνει στη ΝΔ που κυβερνά και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Έκλεισε τις δηλώσεις του με την πεποίθηση πως  στις 21 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα είναι κυβέρνηση νικητών. Ως  πρώτο κόμμα θα καλέσει τις  δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικές για συγκυβέρνηση. Ο κ.Σιμορέλης υπογράμμισε  πως ο  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ως πυλώνες  του προγράμματός του να μεριμνήσει για την ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος, τη δικαιοσύνη την κοινωνική πρόνοια, την αύξηση μισθών και συντάξεων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr